Pàgines

dilluns, 15 de juliol del 2013

Presentacions en pantalla

Amb el paquet Beamer veurem que LaTeX no solament crea documents llargs, també permet fer presentacions a pantalla completa molt atractives i potents.

Beamer és una classe de documents que, d'una manera molt senzilla i intuïtiva, ens crearà presentacions en pantalla en format PDF on cada pàgina és una diapositiva.

Aquest document PDF el podem veure en pantalla completa (prement alhora Ctrl i L en el lector de PDFs) i fer passar les diapositives una rera l'altra, creant així la il·lusió d'una animació.

D'aquesta manera tindrem una presentació que reuneix la vistositat d'uns colors atractius, una aparença clara i didàctica i la potència que LaTeX dóna als documents: índex, organització en seccions i subseccions, llenguatge matemàtic, inserció d'imatges, etc.

Voleu veure'n un exemple? A la pàgina de la classe en trobareu força. Amb Beamer sempre és recomanable desar els PDF al disc i obrir-los en pantalla completa (Ctrl+L): així s'aprecia millor la potència de la presentació. I si els podeu projectar en pantalla, millor encara.

Document tex font
Resultat PDF

Publicat per primera vegada el 17/03/05

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada